Regio

Drumul podgoriilor vrancene….un eveniment regional

Category: Articole Comments: Fara comentarii

14055784_1426921257319275_1917860610_n

Aproximativ 100 de cicloturiști din Județul Vrancea dar și din județele limitrofe, respectiv Galați, Brăila, Bacău și Buzău au luat parte la cea de-a doua ediție a ”Drumului podgoriilor vrâncene…pe bicicletă”, 2016. Evenimentul s-a desfășurat în data de 22 octombrie și a debutat cu un warm-up în Piața Unirii din municipiul Focșani. Pe parcursul traseului care a fost, în mare parte, printre viile din podgoria Cotești, participanții au avut oportunitatea să deguste vinurile de la Casa Ochean și să viziteze o colecție muzeală a uneltelor viticole găzduită de Crama Valahia care aparține de SC Dyonisos, Cotești.

La Casa Ochean cicliștii au avut parte de un spectacol folcloric al artiștilor de la Ansamblul Popular ”Țara Vrancei”, în timp ce la Crama Valahia aceștia au fost întâmpinați de către însuși Bachus, cel care le-a spus povestea vinului. După încă o degustare de vinuri, cicliștii au luat parte la un concert rock oferit de trupa ”Atrivm” și au vizita hrubele unde se învechesc vinurile din Cotești.

motiv-site

 

Lasa un raspuns

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>