Regio

Drumul podgoriilor pe bicileta….se amana

Category: Articole Comments: Fara comentarii

_mg_1009

Deoarece mâine, 16 octombrie 2016, vremea nu ține cu noi, s-a decis amânarea evenimentului ”Drumul Podgoriilor Vrâncene..pe bicicletă” pentru sâmbătă, 22 octombrie 2016. Ora de plecare rămâne 10.00, iar locul de plecare neschimbat…Piața Unirii, Focșani.

Ce se va schimba? Absolut nimic! Vom suplimenta, ca bonus, numarul de kilometri cu maxim 10-15 și vom avea parte de mai multe vizite și surprize despre care vă vom povesti pe parcursul săptămânii viitoare.

Mullțumim tuturor celor 81 de cicliști care s-au înscris la eveniment și sperăm ca până săptămâna viitoare să ni se alăture și alți doritori.

Traseul turului de ciclism va fi următoul: din Cîmpineanca ne vom îndrepta către sat Pietroasa, iar apoi vom urca spre Faraoane. Este o urcare destul de dificilă dar nu ne va pune probleme. Vom continua printre viile din zonă spre Cârligele unde vom face o oprire la o cramă, după care vom continua spre Cotești. Din Cotești ne vom îndrepta spre Budești pe DJ 205 B și apoi vom coborî spre Valea Cotești pe DC 148.

motiv-site
_mg_1211

 

Aventura noastră se va opri și la Crama Valahia unde vom avea posibilitatea să vizităm un muzeu al uneltelor agricole folosite în vinificație și un beci interesant. Aici vom avea parte și de un concert rok în vie susținut de tinerii și inimoșii rockeri de la ATRIVM – Tecuci. Nu în ultimul rând vom putea degusta din vinul nou produs de către proprietarul cramei. La întoarcere vom coborî pe DC 148 până la DJ 205 R pe care vom urca puțin pentru a merge apoi pe un drum auxiliar, DC 140 spre Golești și apoi back home pe DJ 205 Golești-Pietroasa-Cîmpineanca-Focșani.

În total traseul măsoară aproximativ 55 kilometri pe care estimăm să îl parcurgem în 3,3-4 ore +/- opririle de pe traseu.

 

motiv-site

 

Lasa un raspuns

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>